Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /customers/5/5/7/levenswonder.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Jouw gezin als team

Mijn droom voor jouw en mijn gezin.

Mijn hart klopt voor een wereld waar écht aandacht, tijd en ruimte gemaakt wordt voor de rijkdom van kinderen en een diepe verbinding over generaties heen. Ik ben vastberaden om de warmste en rijkste ervaring uit te bouwen in mijn nieuw samengesteld gezin. We ervaren zelf de rijkdom van open communicatie, kwetsbaarheid en eerlijkheid, kiezen voor een teamgevoel, samen dromen, genieten van creatieve mogelijkheden en ontmoeting van hart tot hart.

Voor jou die...

 • een teamgevoel in jouw gezin wil ervaren en op zoek bent naar tools en inzicht
 • je kind beter wil begrijpen zodat je het kan ondersteunen in de groei naar volwassenheid
 • voelt dat jouw kind hulp nodig heeft en jij als ouder niet de geschikte persoon bent
 • samen wil groeien met je kind op een creatieve constructieve manier
 • hooggevoelige kinderen hebt en daar constructief mee aan de slag wil gaan

Mijn tools.

Mijn levenservaring is de grootste tool. Veilige groepen creëren is een van mijn talenten die bij gezinscoaching goed van pas komen. Verder integreer ik tools uit de hart-, adem en stemcoaching, de kennis van mijn levensplan en andere opleidingen. 

Mijn achtergrond.

Ik heb wakker gelegen van vragen waar sommige jongeren ook mee worstelen. Diepe worstelingen met mijn ouders heb ik een plek gegeven en omgepoold tot dankbaarheid en respect.  Mijn dochtertje nodigt me elke dag uit heldere grenzen aan te reiken in ons nieuw samengesteld gezin die toch de ruimte creëren om creatief te blijven en zoveel mogelijk dromen werkelijkheid te maken.
Ik ervaarde als jongere zelf dat mijn eigen worstelingen een vraag waren naar meer verbinding met mezelf en anderen en oprechte ontmoeting met elkaar. Ik geloof dat dat bij elk kind zo is. Wereldwijd zijn er steeds meer organisaties die deze visie ondersteunen en tools ontwikkelen om kinderen te geven wat ze nodig hebben, én er als volwassene ondertussen een rijker gevoel aan over te houden.  

Praktische mogelijkheden.

 • Een coaching met enkele gezinsleden of het hele gezin.
  Tarief:
  Vanaf 3 gezinsleden 135 euro voor 1u30'.
  Voor 1 of 2 gezinsleden: 105 euro voor 1u30'.
  Traject van 5 sessies van 1,5u: 10% korting.
  Enkel op afspraak.
 • Het levensplan is ook onmiddellijk inzichtelijk én praktisch te implementeren op jouw gezin. We verhelderen de dynamieken tussen de gezinsleden, je krijgt tools aangereikt om harmonie te creëren en dieper inzicht in mens-zijn wat de omgang met elkaar vereenvoudigt.
 • Samen met Nancy Verhaeghe van Fonkelster organiseer ik meerdere tweedaagses per jaar met als thema: 'Vreugde en verbinding tussen ouder en kind'.
 • Voor tieners schreef ik het boek 'Elidora ontwaakt uit haar droom' en mijn eigen levenspad schreef ik neer in 'Het wonder in de dood'.